Voorwaarden

Bestellen via site of telefoon is afnemen. als u afbelt terwijl wij onderweg zijn naar u, of u neemt niets af als wij bij u aan de deur staan, dan zijn wij verplicht €15 voorrijkosten te rekenen. Bij het niet voldoen van deze voorwaarde wordt er aangifte gedaan bij de politie.

Wij bezorgen altijd binnen 45 minuten, mocht dit uitlopen dan nemen wij contact op. Hou hier rekening mee en bel niet binnen de 45 minuten hoelang het nog gaat duren. wij garanderen dat wij zo snel mogelijk bij jullie op de stoep staan ( wij snappen de haast wel hoor, niks zo lekker als een koud biertje).

Wij respecteren uw privacy, dus als u met een anoniem nummer belt nemen wij dan ook niet op .

Alleen sigaretten bestellen is niet mogelijk. Per bestelling is het mogelijk 1 pak sigaretten te bestellen. Is het een grote bestelling dan kan er nog een uitzondering worden gemaakt omdat wij begrijpen dat je dan met meerdere mensen zit.

i.v.m. veiligheidsredenen bezorgen wij tot aan de deur. Woont u in een appartement of flatgebouw dan bezorgen wij tot aan de deur van het gebouw en dient u zelf naar de deur te komen.

Onder de 18 jaar mogen wij geen alcohol of sigaretten verstrekken. Bij aflevering is ID verplicht

Wij rijden niet om de lege H2o tanks op te halen. Deze kunnen ingeleverd worden bij een nieuwe bestelling.